Як переплисти річку

Як переплисти річку
Щоб забезпечити безпеку під час плавання, вам потрібно зрозуміти, як уникнути поганих ситуацій під час плавання, щоб запобігти нещасним випадкам. Якщо ви купаєтеся в річці чи морі, ви можете зіткнутися з проблемами, пов’язаними з течією, яка віднесе вас від узбережжя. Або небезпечні вири в річках, через які можна потонути. А тепер вам потрібно зрозуміти способи виходу з поганих ситуацій, які можуть врятувати вам життя. Приєднуйтесь до doboinam.vn, щоб дізнатися про поглиблений аналіз у статті нижче.



Способи уникнути поганих ситуацій під час плавання, щоб не потонути
Офшорні течії
Під час плавання ви зіткнулися з розривною течією, ви повинні зберігати спокій і уникати страху. Це дуже важливий перший крок. Тому що коли ви панікуєте, спроби боротися легко змусять вас зануритися глибше у воду.
Пливіть за течією, не намагайтеся плисти прямо до берега або запливати далеко в море. У цьому випадку слід плисти за течією в напрямку, паралельному березі.

Як уникнути поганих ситуацій під час плавання в цьому випадку. Виберіть відповідний стиль плавання, який дозволяє вам дихати. Вибирайте такий стиль плавання, який дозволяє як дихати, так і пропливати якнайдалі. Виберіть стилі плавання: на спині, боковим плаванням або брасом як пропозиції.

Пливіть безперервно, доки не вирветеся з розривної течії. З цією течією вам може знадобитися пропливти чималу відстань, перш ніж втекти, але це буде єдиний шлях. Якщо ви ще не втекли з течії та вибрали невідповідний час, щоб повернутися до берега, швидше за все, вам доведеться зробити перші кроки знову.



Покличте на допомогу, якщо можливо: якщо дозволяють умови, спробуйте подати сигнал команді рятувальників або голосно покликати на допомогу. Однак у несприятливих умовах поклик на допомогу призведе до втрати дихання або зупинки плавання.

Вихрові води на річці
Оскільки вода на річці вирує, як уникнути поганих ситуацій під час купання, забезпечити безпеку та уникнути поганих ситуацій?
По-перше, ви повинні переконатися, що ви зберігаєте спокій, уникаєте паніки та боротьби. Тому що, подібно до розривної течії, чим більше ви панікуєте і намагаєтеся боротися, це може змусити вас потонути глибше. Тому намагайтеся завжди зберігати спокій і дихати рівно.



Далі спробуйте плисти по діагоналі до берега. Якщо в цей час ви вирішите плисти прямо під кутом 90 градусів, це споживає багато енергії та може швидко виснажити вас. І вихід у цьому випадку – плисти по діагоналі за течією до берега.

Не намагайтеся зосередитися на плаванні вгору за течією до берега. Тому що ви можете даремно витратити зусилля і не досягти жодних результатів. Ви пливете вгору за течією лише в тому випадку, якщо бачите попереду небезпеку, наприклад водоспад, гостру точку,…

Порада
– Якщо ви новачок у плаванні, спочатку пливіть біля стінки басейну, щоб у разі потреби ви могли негайно втриматися.

– Практикуйте плавання з досвідченими плавцями, щоб отримати вказівки та допомогу.

– Оснащений усіма аксесуарами та спорядженням для плавання: купальником, окулярами для плавання, шапочкою для плавання,… щоб процес плавання пройшов гладко, безпечно та захистив ваше здоров’я.

– Не забувайте починати купатися в місцях без течій і хвиль. І найкраща пропозиція – басейн.



– Оснастіть себе безпечними засобами для плавання, коли вчитеся плавати вперше. Плавання під час біди захистить вас.

– По можливості займайтеся плаванням під наглядом рятувальника.

– Якщо ви відчуваєте незручність, заходячи у воду, звикніть до цього, опустивши у воду спочатку ноги, а потім повільно опускаючи тіло.

– Заняття плаванням займуть багато часу, тому будьте наполегливими і терплячими, навчаючись плавати.

– Якщо вам страшно, ви завжди можете опустити ноги, щоб поплавати.

Завдяки наведеному вище аналізу ви чітко зрозумієте, як уникнути поганих ситуацій під час плавання. Залежно від кожного випадку: водні течії далеко від узбережжя, вируючі води на річці, у вас буде свій спосіб впоратися. Крім того, необхідно володіти знаннями та хорошими навичками плавання, щоб мати хорошу фізичну силу, щоб уникнути ситуацій та інцидентів, які виникають під час плавання. Забезпечте безпеку тіла, уникайте можливих небезпек.